Szerezd meg uszas.hu-s egyedi email címed, hogy kitűnj a tömegből!

Ellenőrizd le foglalt-e és ha szabad, csapj le rá, hogy el ne vigyék előled

Szeretnéd megszerezni ezt a domaint: uszas.hu?

Amennyiben csak Te szeretnéd használni ezt a domain nevet, vagy meg szeretnéd vásárolni, küldj levelet az címre.

Úszás szó jelentése


Az úszás egy vízi sport, melyet lehet végezni természetes vízben (folyóban, tóban, tengerben), vagy mesterséges medencében is (uszoda). Több fajtája van: mellúszás, hátúszás, gyorsúszás, pillangó. Versenykörülmények közt egy meghatározott hosszúságot kell minél rövidebb idő alatt teljesítenie az úszónak. A szabadtéren rendezett tó-átúszások (pl.: Balaton átúszás) során nincs meghatározva az úszás neme. Vannak, akik télen úsznak át jeges vizeket, folyókat, ezzel javítják az állóképességüket, nálunk ezt Schirilla György tette híressé a Duna átúszásaival.

Szeretnél magadnak személyre szabott, egyedi emailcímet?

Itt a lehetőség, hogy olyan email címed legyen, mint senki másnak! A folyamatosan bővülő 25 kategóriából, számtalan egyedi domain közül választhatod ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Állítsd be 3 perc alatt, és használd - rendszerünkben mindegyik domain használata ingyenes és az is marad.

A kiválasztott email címedre érkező leveleket egyszerűen át tudod irányítani a már meglévő fiókodba, így nem kell több helyre belépned, egy fiókból kezelheted címeidet.


Miért éri meg egyedi emailcímet szerezni?

Anonim

Maradj végig rejtve levelezés közben. A címzettek csak a MailService címed látják, a cél fiókod címe nem derül ki sem most, sem később.

Írj és fogadj levelet

A MailService-en teljes értékű címeket hozhatsz létre. Nem csak fogadni tudod a leveleid a cél fiókodban, de írni is tudsz levelet a MailService-es címeidről.

Domainek

Huszonöt kategóriában számtalan egyedi domain közül választhatsz, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt.

Minden egy helyen

Kezeld egyedi emailcímeidet egy helyen, az elsődleges fiókodban. Könnyebben áttekinthető, kényelmesebb, nem szükséges többször ki-be jelentkezni.

Gyors konfigurálás

Csupán pár percet vesz igénybe a beállítása és ha elkészültél, nincs is több teendőd vele, máris használhatod az új emailcímed.

Ingyenes

Az összes email cím használata díjmentes és az is marad, nincsenek rejtett költségek.