Szerezd meg uszas.hu-s egyedi email címed, hogy kitűnj a tömegből!

Ellenőrizd le foglalt-e és ha szabad, csapj le rá, hogy el ne vigyék előled

Szeretnéd megszerezni ezt a domaint: uszas.hu?

Amennyiben csak Te szeretnéd használni ezt a domain nevet, akkor írj az címre.

Úszás szó jelentése


Az úszás egy vízi sport, melyet lehet végezni természetes vízben (folyóban, tóban, tengerben), vagy mesterséges medencében is (uszoda). Több fajtája van: mellúszás, hátúszás, gyorsúszás, pillangó. Versenykörülmények közt egy meghatározott hosszúságot kell minél rövidebb idő alatt teljesítenie az úszónak. A szabadtéren rendezett tó-átúszások (pl.: Balaton átúszás) során nincs meghatározva az úszás neme. Vannak, akik télen úsznak át jeges vizeket, folyókat, ezzel javítják az állóképességüket, nálunk ezt Schirilla György tette híressé a Duna átúszásaival.

Szeretnél magadnak személyre szabott, egyedi emailcímet?

Itt a lehetőség, hogy olyan email címed legyen, mint senki másnak! A folyamatosan bővülő 25 kategóriából, számtalan egyedi domain közül választhatod ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Állítsd be 3 perc alatt, és használd - rendszerünkben mindegyik domain használata ingyenes és az is marad.

A kiválasztott email címedre érkező leveleket egyszerűen át tudod irányítani a már meglévő fiókodba, így nem kell több helyre belépned, egy fiókból kezelheted címeidet.


Miért éri meg egyedi emailcímet szerezni?

Anonim

Maradj végig rejtve levelezés közben. A címzettek csak a MailService címed látják, a cél fiókod címe nem derül ki sem most, sem később.

Írj és fogadj levelet

A MailService-en teljes értékű címeket hozhatsz létre. Nem csak fogadni tudod a leveleid a cél fiókodban, de írni is tudsz levelet a MailService-es címeidről.

Domainek

Huszonöt kategóriában számtalan egyedi domain közül választhatsz, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt.

Minden egy helyen

Kezeld egyedi emailcímeidet egy helyen, az elsődleges fiókodban. Könnyebben áttekinthető, kényelmesebb, nem szükséges többször ki-be jelentkezni.

Gyors konfigurálás

Csupán pár percet vesz igénybe a beállítása és ha elkészültél, nincs is több teendőd vele, máris használhatod az új emailcímed.

Ingyenes

Az összes email cím használata díjmentes és az is marad, nincsenek rejtett költségek.